Tuesday 9 March 2010

Vsi odhajajo, midva ostajava...

Leto je naokoli. Kar ne moreva verjeti, kako hitro je minilo. Zadnja dva meseca, odkar sva imela druzbo, sta kar izpuhtela. Bolj se je blizal najin odhod domov, tezje se je bilo soociti s tem dejstvom. In odlocitev je padla, ostajava. Morava pa priznati, da je bil odlocitev zelo tezka. Na eni strani te vlece naprej, saj je pred nama se toliko norih krajev, ljudi, navad, obicajev, ki bi jih rada spoznala, na drugi strani pa se po enem letu pozna domotozje. Manjkate nam starsi, prijatelji, bratec, sestrca, Nanka, filana paprika, kislo zelje, najina kmetija....seznam bi verjetno lahko pisala kar cel dan. Potem pa si reces, kdaj bo spet taka priloznost, 4 meseci bodo naokrog kot bi trenil. Midva sibava novim dogodivcinam naproti, pa se vidimo 6. julija oz. baje na zakljucku festivala Lent!

Zadnji dan so bathi (tajski denar) kar leteli, nahrbtnik je bil skoraj premajhen. Slovo 2 je uspelo, Spela ze guli klopi na faksu.

Ze drugo jutro sta prisla Marjeta in Ales in skupaj smo odkrivali Bangkok

Slovenska odprava brez fotografa.

Velik nasmesek ob prejetju vize za Burmo. Ze vhod v ambasado obeta veliko :)

Se en divji shopping in nato paket za domov.....popotnika namrec zapuscata azijo in se podajata v drazje kraje.

Pa sta sla! In se vidimo v Sloveniji, ce preziviva uvajanje nazaj v realnost!

3 comments:

Unknown said...

hehe carja sta! Mi smo z vama!:)

LIDIJA said...

Že sem se spraševala, če te bom kmalu videla. Se pravi bomo brez tebe nastopale na Lentu! Šmrk. Vendar, vajina odločitev - nadaljevati pot okoli sveta pomeni, da je svet v bistvu lep!, tako lep, da se mu vidva ne moreta upreti. Čudovito!

Lp, Lidija

Unknown said...

ma super! podaljšajta dokler gre! in ker čez poletje ni kislega zelja, niti ponudbe novih služb, vama predlagam še en podaljšek tja do konca avgusta :) Imejta se lepo!

Katja